noiembrie, 2019

sa30nov19:00A 25-a oră25th Hour (SUA, 2002)19:00 Categorie film:Mari regizori

Detalii

Pentru Monty Brogan (Edward Norton) a început numărătoarea inversă. I-au mai rămas exact 24 de ore de libertate, după care va ajunge la puşcărie pentru cel puţin şapte ani.
Monty a fost odinioară un rege în Manhattan, iar acum trebuie să spună adio vieţii de huzur – o viaţă care i-a deschis uşile celor mai faimoase baruri şi cluburi din New York. Totodată nişte uşi care l-au înstrăinat de cei dragi.
În ultima zi de libertate, Monty încearcă să reia legătura cu tatăl lui (Brian Cox), care de altfel n-a încetat niciodată să fie cel mai apropiat prieten al său. Şi cu prietenii din şcoală, Jacob (Philip Seymour Hoffman) şi Slaughtery.
Se mai află prin preajmă şi prietena sa, Naturelle (Rosario Dawson), despre care nu este sigur dacă l-a turnat sau nu poliţiei. Monty nu mai e sigur de nimic zilele astea. Dar timpul se scurge repede şi are de făcut o alegere importantă.
Touchstone Pictures prezintă “25th Hour”, o producţie 40 Acres and Mule Filmworks/Industry Entertainment/Gamut Films, în regia lui Spike Lee, după un scenariu de David Benioff, realizat după propriul său roman. Producătorii sunt Tobey Maguire, Julia Chasman, Spike Lee şi Jon Kilik.

Regia: Spike Lee
cu: Edwatd Norton, Barry Pepper, Philip Seymour Hoffman
dramă
Durata: 135 min.

Când

(Sâmbătă) 19:00

Locație

Cinemateca Patria

Bulevardul 15 Noiembrie 50A

Trailer

Vezi trailer
X